Carolien doet 7 dingen

Carolien Hondius doet 7 dingen

Zang en muziek voor verstandelijk gehandicapten
Carolien Hondius Hondius is activiteitenbegeleidster op dagcentrum Bizzi te Nootdorp. Ze werkt al 25 jaar met verstandelijk gehandicapten. Naast haar vaste baan heeft ze als duo Malcoen opgetreden en vier cd’s gemaakt. Sinds 2004 is ze solo bezig met muziek in allerlei vormen. Een enthousiast gevoelsmens met veel ervaring in het werk. En feestjes vieren is haar specialiteit!

Feest!
Voor iedere verjaardag, afscheid of zo-maar-iets bied Carolien een afwisselend programma. Zo zingt zij eigen liederen en liedjes die bekend zijn. Ook bij volwassenen. Veel van de liedjes worden uitgebeeld, of versierd met een spel, poppen, foto’s en attributen. Mensen kijken én meedoen, wat ze maar willen. Carolien heeft de regie en kletst alles aan elkaar.

En meer:
Geluidstherapie met klankschalen, individuele muziekaandacht 1 op 1, gitaarlessen voor gehandicapten, kerstspecials, levende radio. Noem het maar op en Carolien doet het. Misschien ook voor jouw zoon, dochter, broer, vader, moeder of vriend(in) met een verstandelijke handicap?

Meer weten en boeken:
Kijk dan snel op caroliendoet7dingen.nl


Advertentie