Nieuwe Baldacci-reeks: De Geheugenman

Nieuwe Baldacci-reeks: De Geheugenman

Auteur David Baldacci begint een nieuwe reeks in zijn niet aflatende reeks van succesboeken: Een man met een perfect geheugen. Deze thriller wordt uitgegeven door A.W. Bruna en is verkrijgbaar als paperback en ebook.

De Geheugenman
Sinds hij bij een footballwedstrijd een harde klap tegen zijn hoofd kreeg, heeft politierechercheur Amos Decker een perfect geheugen ontwikkeld. Wanneer Decker op een nacht thuiskomt van een stakeout, vindt hij de lichamen van zijn vrouw, dochtertje en zwager. Vermoord. Wie de dader is, blijft in de weken en maanden daarna een raadsel. Totdat een jaar later een man zichzelf aangeeft. Decker is vastbesloten om uit te zoeken wat er die vreselijke nacht precies is gebeurd, maar de waarheid is erger dan hij ooit voor mogelijk had gehouden…

Over David Baldacci
David Baldacci, (Richmond, Virginia 1960) is een Amerikaans auteur. Hij studeerde eerst Engels en geschiedenis aan de Virginia Commonwealth University, waar hij cum laude afstudeerde (1982). Hierna deed hij een rechtenstudie (afgestudeerd in 1986). Tijdens deze periode begon hij met schrijven. Na zijn studies was hij gedurende negen jaar werkzaam als bedrijfsjurist en advocaat in Washington DC. In 1996 debuteerde Baldacci met Het recht van de macht. Vanaf dat moment wijdde hij zich geheel aan het schrijven. Van zijn boeken zijn al meer dan 100 miljoen exemplaren verkocht.

Taal: Nederlands | 400 pagina’s
Uitgever: W.A. Bruna
Verkrijgbaar bij Bol.com


Advertentie